Cautare

57989 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (4.93 secunde)
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Daniel Constantin (foto), liderul PC, explica pe blog "De ce alianta cu PNL". Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL Ati auzit, la un moment dat, cum latra un catel din Zambaccian? Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... de un egoism feroce.
Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L "Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
Guvernul decide ordinul de evacuare al democratiei / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT In sedinta plenului Senatului, de astazi, 16.02.2016, a fost abordat subiectul privind actiunea ANAF in cazul postului de televiziune Antena 3, privind decizia de evacuare a sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, care trebuie eliberate in 5 zile.Presedintele Consiliului National al PSD, liderul senatorilor PSD, domnul Mihai Fifor, a declarat ca este vorba despre un abuz al institutiilor statului, care nu trebuie lasat nesemnalat.
De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. In cele din urma Badea si-a luat inima in dinti si a urcat pe o scena adevarata pentru a canta.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DE ZIUA LUI BADIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3", in care demonstreaza cum postul tv face jocul regimului Basescu, renuntand la profesionisti in favoarea unor portocalii mascati.
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. Toti angajatii isi strang lucrurile din birourile in care au stat unii 20 de ani, altii 10, altii 5.
Suferinta duce, de obicei, la o intelegere mai profunda a tot ceea i s-a intamplat si i se intampla unui individ, unei colectivitati sau unui popor. ... Ea apare pentru prima oara extrem de bine conturata in Biblie.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
CE VREAU EU DE LA GUVERNAREA USL Nu suntem otova. ... In functie de convingere, educatie, etc. Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PRIMA EMISIUNE A OANEI STANCU LA ANTENA 3. ... Samabata seara, de la 7 fara 10, a fost prima emisiune pe post de "Ora de foc", zisa "Exces de putere", a Oanei Stancu, secondata de Adrian Ursu, la Antena 3.
Un primar vrea sa faca o toaleta de 60 de mii de euro intr-o scoala. ... xxx Moderatorul de la Realitatea (Oana Dobre) baga textul cu drobul de sare, ca daca si cu parca dupa regimul Basescu.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group.
mirceabatranu.wordpress.com titlul, autorul si sursa Sfat pentru Elena Posted by mircea batranu in articol, ganduri, jurnal on 4 februarie 2015 Ai cam luat-o-n brate acum si nu va merge nicio intelegere. Trebuie sa fii constienta de asta. ... Nu astepta nimic de la Base.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
A trecut o luna de cand Gheorghe Voicu este redactor-sef peste toate editiile Observator. Gheorghe Voicu are o buna experienta in zona de presa tabloida, care e simetrica cu infotainmentul din jurnalele televiziunilor comerciale.
"Realitatea TV, lider de audienta de Ziua Unirii". Realitatea TV a fost lider de piata de Ziua Unirii, in intervalul orar 10:00-14:00, atat la nivel national, cat si in zona urbana.
google-analytics.com